Skip to content

akb tsugi no ashiato games

not present. happiness! You are not right..

Iseh tresno didi kempot kuncung

Lirik Lagu Campursari / Lagu Jawa & Kunci Gitar / Chord Didi Kempot - Kuncung Dm G C Dm G Am G F E Am Am cilikanku rambutku dicukur kuncung (cung) Am Dm. Oct 25,  · Lirik Lagu Jawa - Aku Dudu Rojo - Didi Kempot Aku pancen uwong sing tuno aksoro Ora biso nulis ora biso moco Nanging ati iki iseh duwe roso Roso tresno koyo tumrape manungso Aku pancen wong cilik ra koyo rojo Iso mangan wae aku uwes trimo Nanging ati iki isih duwe roso Jroning batin sak tenane pengen kondo Pupus godong gedang. We provide Lagu Didi Kempot apk file for Android + (Froyo) and later, as well as other devices such as Windows devices, Mac, BlackBerry, Ikhlas Ilang Tresnane Isih Kere Jambu Alas Janji Palsu Kuncung Kusumaning Ati Lali Dalane Layang Kangen Tresno Sepisan.

Iseh tresno didi kempot kuncung

Didi Kempot Kuncung Chord [Intro] Dm G C Dm G Am G F E Am Am cilikanku rambutku dicukur kuncung (cung) Am Dm katokku soko karung gandum Dm klambiku warisanne mbah kakung E Am E sarapanku sambel korek sego jagung Am kosokan watu ning kali Am nyemplung ning kedung (byur) Am jaman ndisik Dm durung usum sabun (pabrike rung dibangun) Dm andukku mung. We provide Lagu Didi Kempot apk file for Android + (Froyo) and later, as well as other devices such as Windows devices, Mac, BlackBerry, Ikhlas Ilang Tresnane Isih Kere Jambu Alas Janji Palsu Kuncung Kusumaning Ati Lali Dalane Layang Kangen Tresno Sepisan. Lirik Lagu Campursari / Lagu Jawa & Kunci Gitar / Chord Didi Kempot - Kuncung Dm G C Dm G Am G F E Am Am cilikanku rambutku dicukur kuncung (cung) Am Dm. Distribusi: Didi Kempot Official. Lirik Lagu Didi Kempot – Lelakon Tresno. Separo atimu lungo ninggalake aku Seprene ono ngendi paranmu Lungo tanpo pamit ninggalke crito sing pait Keracun batinku kepengen njerit Lereng argo wilis dadi seksi nggonku nangis Rasane ati koyo diiris Neng kutho kediri iseh tak simpen neng ati Janjimu naliko neng /5. Oct 25,  · Lirik Lagu Jawa - Aku Dudu Rojo - Didi Kempot Aku pancen uwong sing tuno aksoro Ora biso nulis ora biso moco Nanging ati iki iseh duwe roso Roso tresno koyo tumrape manungso Aku pancen wong cilik ra koyo rojo Iso mangan wae aku uwes trimo Nanging ati iki isih duwe roso Jroning batin sak tenane pengen kondo Pupus godong gedang. Lihat lirik lagu oleh: Didi Kempot judul: Isih Tresno. Pastikan anda sudah melihat video musiknya. Lirik Lagu Didi Kempot - Sewu Siji ; Lirik Lagu Didi Kempot - Pamer Bojo; Lirik Lagu Wuyung - Manthous; Lirik Lagu Didi Kempot - Tanjung Mas Ninggal Janji ; Lirik Lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane; Lirik Lagu Didi Kempot - Kopi Lampung; Lirik Lagu Didi Kempot - Tresno Kependem; Lirik Lagu Didi Kempot - Omprengan ; Lirik Lagu Manthous - Rondo Kempling (Feat.Download the Campursari Didi Kempot at Aptoide now! ✓ Virus and Malware free ✓ No extra costs. The key set of guitar and song lyrics popular campursari Didi Kempot. Campursari mos-realtor.pro Campursari mos-realtor.pro mos-realtor.pro CAMPURSARIsty . Isih mos-realtor.pro mos-realtor.pro Smid mos-realtor.pro mos-realtor.pro Setasiun Balapan - Didi Kempot (bossa version) Brought javanese theme at your wedding party. .. "Sak tenane aku ora ngapusi isih tresno sliramu. Kuncung (Didi kempot) #guitar #guitarcover #guitalele #didikempot #bossanova. Tatik Suprapti official lyrics by Didi Kempot: Aku wis ngaku salah kondho sak nyatane Tatik Suprapti Didi Kempot sheet Nganti tuwo aku isih tresno kowe. Didi Prasetyo atau yang lebih dikenal Didi Kempot (lahir di Surakarta, 31 Desember ; umur 52 tahun) adalah seorang penyanyi campursari dari Jawa . Pirang tahun anggonku nggoleki. Seprene durung biso nemoni. Wis tak coba. Nglaliake jenengmu. Soko atiku. Sak tenane aku ora ngapusi. Isih tresno sliramu. Isih tresno sliramu. Umpamane kowe uwis mulyo. Lilo aku lilo. Yo mung siji dadi panyuwunku. Aku pengin ketemu. Senajan wektumu mung sedhela. Tak nggo.

Watch video Iseh tresno didi kempot kuncung

Didi Kempot - Lelakon Tresno [OFFICIAL], time: 5:34
Tags: Hydraulic hybrid system for four wheeler pdf, Rabimmel rabammel rabumm games, Lagu rempe sikka virus, Minecraft gratis en en spelen nederlands, Npr american chronicles world war i

0 thoughts on “Iseh tresno didi kempot kuncung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *